Lars Strömqvist
lars.stromqvist@kundskaparna.com 8 oktober, 2012

Välkommen till frukostseminarium om konkurrenskraft!

Den som följer bloggen vet att Kundskaparna arbetar med att utveckla konkurrenskraft. Det finns en helhetssyn på konkurrenskraft som vi kallar ”bäst i klassen” –  den position där ett företag både har nöjdare kunder och ett starkare varumärke än sina konkurrenter. En åtråvärd position som gör det enklare att skapa nya affärer och som ger högre lönsamhet, för att nämna ett par av alla de positiva saker det för med sig.

1 och 8 november bjuder vi nu in dig och alla andra intresserade till frukostseminarier om ”bäst i klassen”. Vi kommer bland annat att visa ett ”case”. Tiden är 8.30 – ca 9.45. Vi kommer inom kort att publicera mer information här på hemsidan och då kommer det också att finnas ett anmälningsformulär. Men du kan anmäla dig redan nu genom att skicka ett mail till mig, lars.stromqvist@kundskaparna.com. Välkommen!

PS. Scrolla nedåt bland mina inlägg om du vill läsa mer om detta.

Kommentera