Lars Strömqvist
lars.stromqvist@kundskaparna.com 4 november, 2014

Kundmissnöje och sociala medier

Slentrianmässigt talar man om kundnöjdhet, men den verkligt brännande frågan är om det finns missnöjda kunder, och vad orsaken är. Kundskaparna jobbar sedan en tid tillbaka med CDI (Customer Dissatisfaction Index) för att tydliggöra att det är missnöje vi kartlägger. Det är också enkelt att förstå att målet måste vara noll, alltså, CDI = 0.

Jokern i leken när det gäller kundmissnöje är sociala medier. De flesta har nog hört och sett ett antal exempel på hur snabbt det kan gå att sprida missnöje via Twitter, YuoTube, Facebook och alla möjliga andra forum. Vi som huvudsakligen jobbar med business-to-business har hittills varit relativt förskonade från detta, men vem är beredd att hålla vad om att det fortsätter att vara så i framtiden?

20 november 2014 bjuder vi tillsammans med Lexicon på frukostseminarium hos oss på Kornhamnstorg 6, där vi dels kommer att ge dig insikt om vad sociala medier kan göra med kundmissnöje, dels också visa dig hur bra kundförståelse är vägen till att bli allt konkurrenskraftigare. Tid: 8.30 – 10.00 (kaffe och smörgås från 8.15). Skicka ett mail till lars.stromqvist@kundskaparna.com om du vill ha mer information och/eller anmäla dig till seminariet. Ta gärna med en namngiven kollega. Välkommen!

Kommentera